Fontserè Rigau Planas

Edició del llibre Fotògrafs banyolins. Carles Fontserè. Photocitizen. Del món a Catalunya

Presentació

En el marc de l’Any Fontserè, el dia 27 de març s’ha presentat a la Llibreria 22, el llibre Fotògrafs banyolins, Carles Fontserè. Photocitizen. Del món a Catalunya, editat per Rigau Editors. Ha intervingut Xavi Sais, que ha llegit diferents fragments del llibre i de les memòries de Carles Fontserè; Ricard Planas, comissari de l’any Fontserè i Lluís Costa, de la Universitat de Girona. S’ha comptat amb la introducció d’Anton M. Rigau, editor del llibre i la presència de Francesc Ten, cap dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat; Enric Cobo, responsable del Servei de Coordinació General d’Arxius i Núria Betllem, directora de l’Arxiu Comarcal del Pla de l’Estany.

L’obra recull fotografies inèdites de Carles Fontserè i inclou articles del curador de l’Any Fontserè i de David Balsells, Glòria Bosch, Núria F. Rius, Carles Fontserè, Daniel Giralt-Miracle, Pilar Parcerisas, Arnau Puig, Anton M. Rigau, Josep Rigol i Santi Vila, la majoria dels quals han sortit publicats durant els darrers anys a la revista Bonart.

Ricard-Costa-Llibreria-22-Fontsere-2017-590x315

Article sobre el llibre de la periodista Eva Vazquez al diari El Puntavui http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1035513-una-monografia-tanca-la-celebracio-de-l-any-fontsere.html

iglesiesassociats